Kako lahko organizacije prispevajo pravičen delež k ogljični nevtralnosti?

Inštitut za strateške rešitve junija 2022 organizira poslovno srečanje, ki bo potekalo kot NET 0 DOGODEK. Središče dogodka bo najbolj pereča tema našega časa: podnebne spremembe in kako lahko podjetja in posamezniki prispevajo k njihovi zajezitvi in k zmanjšanju izpustov toplogrednih plinov. 

Namen projekta je povezati prave predstavnike podjetij, politike, nevladnih organizacij, mednarodnih agencij, pa tudi inovatorje prebojnih rešitev in predstavnike finančne skupnosti. 

Zakaj takšen projekt? Ker smo na začetku najbolj odločilnega desetletja naših življenj, ki bo močno vplivalo na prihodnost na Zemlji. 

Vsi pomembni deležniki se strinjajo, da so ogljična nevtralnost in ničelni izpusti ključni elementi prihodnosti. Strategije pa se razlikujejo in redko veljajo za celotne organizacije ter njihove dobavne verige, kar seveda predstavlja svojevrsten izziv. 

Skozi splet predvidenih aktivnosti in NET 0 DOGODEK bodo udeleženci dobili dostop do idej ter celostnih rešitev – in mreže potencialnih partnerjev.