Inštitut za strateške rešitve (ISR) je bil tudi letos ponosni programski partner poslovne konference IZVOZNIKI 2022, ki je del Delovega poslovnega centra. Medijska hiša Delo je konferenco priredila 28. septembra 2022  v prostorih soorganizatorke, Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani. Rdeča nit dogodka je bila lekcije zmagovalcev.  Dogodek je bil razdeljen na tri panele. Na panelih je bilo govora vse od upravljanj tveganj v času treh globalnih šokov, priložnostih slovenskega gospodarstva v spreminjajočem okolju ter mednarodni poslovni odnos in bonton na mednarodni ravni. 

Na konferenci so bili zbrani uspešni slovenski podjetniki in gospodarstveniki, ki so z nami delili svoj pogled na upravljanje podjetij v času globalne krize in tveganj, ki pridejo z njimi. Predstavili so tako prednosti kot slabosti kot tudi izzive in priložnosti podjetij za sodelovanje na mednarodni ravni. Za uspešno vodenje podjetij pa je pomemben tudi poslovni bonton, katerega smo se dotaknili v zadnjem panelu dogodka. 

Poslovna konferenca je potekala v dveh jezikih: slovenskem in deloma angleškem jeziku. Dogodka so je s predhodno prijavo zaradi omejenega števila lahko udeležilo manjše število ljudi medtem, ko je bila poslovna konferenca prav tako dostopna preko prenosa v živo na spletni strani časopisa Delo.

Vse vsebine si lahko preberete znova na DELO-Izvozniki 2022.

Celoten videoposnetek konference pa si lahko pogledate tukaj.

Poslovna konferenca IZVOZNIKI 2022