Predstavljamo vam e-knjižico, ki je bila izdelana v okviru našega projekta “Srbija in Slovenija: S talenti prihodnosti za konkurenčno regijo”, skupaj z dogodkom, ki smo ga organizirali v Beogradu konec meseca maja.

“Balkanske države doživljajo izjemno povečanje finančne izmenjave, kar kaže na rastoče gospodarsko sodelovanje v regiji. Vendar pa je trajnost te poglabljajoče se gospodarske povezave močno odvisna od razpoložljivosti talentirane in sposobne delovne sile, ki lahko spodbuja produktivnost, inovacije in rast,” pravi Maja Dragović iz našega uredniškega tima.

Osrednji cilj našega projekta je bilo raziskovanje načinov, kako digitalna tehnologija spreminja področje kadrovskega managementa. Želeli smo prepoznati najboljše prakse za izkoriščanje tehnologij in s tem izboljšanje rezultatov. Strokovnjaki iz regije so se zbrali na konferenci v Beogradu, kjer so s področja kadrovskega managementa, izobraževanja, gospodarstva in tehnologije predstavili trende in načrte za izvajanje digitalnih strategij, ki lahko povečajo angažiranost zaposlenih, produktivnost in poslovne rezultate.

Zahvaljujemo se našim partnerjem za njihovo sodelovanje in podporo ter uspešno zaključitev projekta.

Končni izdelek je e-knjižica, ki si jo lahko ogledate TUKAJ. Želimo vam prijetno branje.